Αναστασία
Αργυροπούλου

Αντιδήμαρχος
Ανακύκλωσης, Καθαριότητας
και Κλιματικής Προστασίας

Αναπληρώτρια Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Αναστασία
Αργυροπούλου

Αντιδήμαρχος
Ανακύκλωσης, Καθαριότητας
και Κλιματικής Προστασίας

Αναπληρώτρια Δήμαρχος Άργους Μυκηνών
Αναστασία Αργυροπούλου Αντιδήμαρχος site

Για τα προβλήματα του Δήμου μας, επέλεξα να μην πω "Κάτι πρέπει να γίνει" αλλά "Κάτι πρέπει να κάνω"!
Όπως κάνω πάντα στη ζωή μου.

Αναστασία (Σάσσα) Αργυροπούλου
https://sassa.gr/wp-content/uploads/2023/05/001123-640x1122.jpg

Αγαπητοί φίλοι

Ονομάζομαι Αναστασία (Σάσσα) Αργυροπούλου.

Γεννήθηκα το έτος 1980 στο Άργος, όπου και μόνιμα  κατοικώ. Είμαι παντρεμένη με τον απόστρατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας, Υποσμηναγό Ανδρέα Φλεβάρη και μητέρα δύο αγοριών 12 και 17 ετών.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω αποκτήσει την ειδικότητα του  Βιοπαθολόγου – Μικροβιολόγου. Έκτοτε σεβόμενη την επιστήμη μου και όσους με εμπιστεύονται εκπαιδεύομαι συνεχώς και λαμβάνω τακτικά μέρος σε επιστημονικά συνέδρια.

Γνωρίζω άριστα αγγλικά και γαλλικά.

Για περισσότερα από 15 χρόνια υπηρετώ, το ιατρικό λειτούργημα, αρχικά από τη θέση του ιατρού Βιοπαθολογίας – Μικροβιολογίας σε εξειδικευμένο ιατρείο, αποκτώντας πλούσια εμπειρία.

Από το 2015 διατηρώ εξειδικευμένα ιατρεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών και στην Κορινθία στα οποία εκτελούνται καθημερινά ευρύτατο φάσμα εργαστηριακών εξετάσεων υψηλής εξειδίκευσης.

Το ιατρικό λειτούργημα, η μητρική μου ιδιότητα και το πνεύμα συνεισφοράς προς τους ευπαθείς συνανθρώπους μας με ώθησαν ώστε να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Μέσω της ένταξής μου στο Δ.Σ του Περιφερειακού Τμήματος Άργους, υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια τις θεμελιώδεις αρχές του ανθρωπισμού, της αμεροληψίας, της ουδετερότητας, της ανεξαρτησίας, του εθελοντισμού, της ενότητας και της παγκοσμιότητας που διακρίνουν τον ΕΕΣ.